COMMERCIAL | RESIDENTIAL ARCHITECTURE
Menu

Camelback Mountain Remodel

0 Comments


This remodel is about to begin construction and increases the livability of the existing home. Designed with a larger mixed family, the design solves the short term-needs of finding comfortable spaces for everyone while they are young and in school, as well as setting up well for the long-term usability of a smaller family unit once kids eventually leave the nest.

Set right at the base of Camelback, the house begged to have the obvious need addressed – the public rooms needed to capture the amazing mountain views. The public spaces were all reoriented, and a larger signature roof element was created that allowed all those views to effortlessly flow into the newly places spaces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *